Cornetti salati - Cornuri sarate




impasto:
500 gr farina OO
250 gr patate lesse e schiacciate
250 ml latte
25 gr lievito di birra
1 cucchiaino di zucchero o miele
2 uova
100 gr burro o margarina
sale

facciamo un impasto , lasciamo a lievitare poi stendiamo e tagliamo a triangoli

ripieno :
* formaggio e wurstel
* ricotta

*****************





aluat :
500 gr faina
250 gr cartofi fierti si striviti
250 ml lapte
25 gr drojdie de bere
1 lingurita de zahar ( pt drojdie)
2 oua
100 gr unt topit
1 lingura de sare
se face un aluat care e destul de moale si se lasa la dospit, cind e crescut se rastoarna pe planseta cu faina si se mai framinta ( doar prin impachetare de la margini spre centru fara sa il apasam prea tare )...


umplutura fiecare ce prefera ... eu am pus in cornuri :


*cascaval + cremvurst taiate marunt


*urda

Nessun commento:

Ultimi commenti