Contorno di ceci e spinaci - Garnitura de naut cu spanac


ingredienti :
ceci già lessati
200 gr spinaci
limone
olio, sale

facciamo soffriggere olio, spinaci, ceci, aggiungiamo succo di limone e sale e cuociamo per alcuni minuti

in romana:

 ingrediente :
 o cutie de naut fiert scurs de zeama si spalat
 un pachetel de 200 gr spanac curatat, spalat ( eu il aveam in congelator )
1 lingura de ulei
1 ardei iute mic si rau
dc vreti 1 catel de usturoi intreg (eu n-am avut )
tot dc vreti o felie de lamiie ( nici asta n.-am avut dar mergea )

am pus spanacul congelat ( dc il aveti crud il puneti asa crud ) in tigaie cu uleiul ( si cu usturoiul eu nu dar voi dc aveti puteti ) , cind s-a inmuiat putin am adaugat nautul ...am mai invirtit cu lingura pret de 2 minute .. si am adaugat ardeiul iute ... am mai lasat alt minutel circa .. si gata ! asta e toata filozofia retetei ....


Nessun commento:

Ultimi commenti