Gelato di farina di riso e panna - Inghetata de faina orez cu frisca

500 ml panna fresca
5-6 cucchiai farina di riso
180/225 grzucchero
vaniglia
500 ml panma montata

facciamo bollire la panna fresca con lo zucchero e la vaniglia, aggiungiamo la farina di riso. Lasciamo a raffreddar e aggiungiamo la panna montata. ersiamo nei contenitori e mettiamo tutto nel frizer

in romana

500 ml frisca lichida* /smintina dulce
5-6 linguri faina de orez
180/225 gr de zahar
vanilie
500 ml de frisca

se fierbe frisca lichida * cu zaharul si vanilia pina se topeste zaharul ( dc alegeti sa puneti si glucoza asta se adauga la sfirsit cind zaharul e deja topi ), se adauga faina de orez . Se raceste si se adauga frisca batuta ( restul de 500 , cea care poate fii si vegetala ).. se pune la congelat faina de orez se poate cunpara sau se poate obitine prin macinarea in robot a boabelor de orez

Nessun commento:

Ultimi commenti