Gelato di riso Tandoori masala - Inghetata de orez "Tandoori masala"

75 g panna
75 g riso cotto in 750 ml latte o acqua
70 g zucchero o miele
peperoncino
buccia di un limone

il latte + riso + zucchero+buccia di limoen+peperoncino .. alla fine frullato tutto + panna montata+10 gr cumino macinato+ 10 gr coriandro sminuzzato ..

mettiamo tutto nel frizer


in romana:

75 g frisca lichida
75 g orez se fierbe in 750 ml lapte sau apa ( sau lapte + apa )
70 g zahar sau miere
ardei iute
coaja intreaga de la o lamiie

se fierbe laptele/apa cu orezul cu ardeiul iute si coaja de lamiie si zaharul / mierea ... la sfirsit se mixeaza si se adauga frisca batutala + 10 cr chimen macinat si 10 gr coriandru tocat marunt
apoi se pune la congelat

Nessun commento:

Ultimi commenti