"Portafoglio" di melanzana ripieno di pasta - "Portofele" de vinete umplute cu paste



2 fette di melanzana fatte cuocere al grill
160 gr pasta cotta
2 fette di melanazana tagliate a cubetti
1 fetta di mozzarella
pancetta affumicata
olio, sale, passata di pomodoro grossa,basilico

facciamo cuocere le 2 fette di melanzana alla griglia
facciamo cuocere la apsta in acqua salata
mettiamo nella padella olio, sale, pancetta, pomodoro e 1-2 cucchiai d'acqua della pasta
aggiunguiamo la pasta cotta e scolata , formaggio e basilico
mettiamo una parte nella fetta grigliata di melanzana

in romana:





aceleasi paste cu vinete care imi plac mie dar in alta prezentare ... mergeau si paste scurte ( tb se fierbeau in mai multe minute asa ca nu m-am riscat ) si chiar umpluta felia de vinata ca un rulou ...
pt 2 portii
2 felii de vinete pe lung coapte pe tigaia de teflon fara ulei sau pe gratar
160 gr paste fierte al dente
2 felii de vinete taiate cubulete
1 felie de mozzarella
1 lingura de cubulete de pancetta (sunculita ) afumata
ulei, sare, suc de rosii gros , frunze de busuioc

timp de preparare 15 min (incl. de cind se pune oala cu apa la fiert pt paste )
se fierb pastele in apa cu sare se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta ... putina sare .. cind sunt inmuiate ( 1-2 min ) se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele ... se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina ... se amesteca bine. Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata ...

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