TRIPPA ALLA TOSCANA -Burta toscana

500g di trippa di vitello, un mazzetto odoroso, olio, burro, 300g. di fagiolo bianco lesso, 2 cucchiai di pomodoro, sale, pepe, un bicchiere di vino bianco, brodo

Tagliate a striscette sottili la trippa lavate bene. Fate rosolare in casseruola un trito di odori in metà olio e metà burro e aggiungetevi la trippa, sale, pepe e il vino. Tirate la cottura aggiungendo brodo in cui avrete sciolto la salsa di pomodoro. Un quarto d'ora prima di servire, unite alla trippa i fagioli lessati o anche patate a toccheti piccoli.-



500g burta morcove ceapa telina ulei unt 300g. fasole alba boabe gata fiarta 2 linguri de rosii sare, piper 1 pahar de vin alb supa dupa gust chiar si 1 cartof mediu taiat cuburri si fiert

Burta se taie felii subtiri si se caleste impreuna cu ceapa, morcovele, telina ( toate maruntite bine) in jumatate unt si jumatate uleicind sunt bine calite se adauga vinul, sarea si piperul.Se adauga supa amestecata cu sucul ( pulpa de rosii) si se mai fierba 1 sfert de ora . Inainte de a o servi se adauga fasolea boabe gata fiarta si chiar cartofi cuburi fierti ( dupa gust)

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