Trippa con zucchine e piselli - Burta cu dovlecei si mazare

500 gr trippa, 200 gr. zucchine , 100 gr piseli, uno spicchi d'aglio, 1 cipolla, 1 carota, pepe, sale e olio. Le zucchine a fette fritte nel olio, aggiungiamo i piselli lessi. Se prajesc dovleceii taiati rondele in putin ulei, separat se fierbe mazarea in apa cu sare. In un altr padella facciamo un soffritto di cipolla, carota e sedano + aglio. Aggiungiamo le zuccchine e i piselli piu' la trippa lessa .




500 gr burta, 200 gr. dovlecei ( zucchine) , 100 gr mazare, un catel de usturoi, 1 ceapa, 1 morcove, piper,sare si ulei. Se prajesc dovleceii taiati rondele in putin ulei, separat se fierbe mazarea in apa cu sare. Se adauga toate ( dovleceii prajiti si mazarea fiarta ) peste ceapa, morcovele si telina taiate marunt si calite , usturoiul care la sf se arunca si burta fiarta. Se mai fierbe 10 minute ( cu putina apa daca e nevoie).

Nessun commento:

Ultimi commenti