Trippa in umido - Burta in sos de rosii

trippa
2 cipolle
passata di pomodoro
capperi
sale
olio
pepe
basilico

la trippa viene cotta insieme a una delle due cipolle
si prepara sa salsa : in una padella si mette la seconda cipolla e si fa imbiondire nel olio, aggiungiamo la passata di pomodiori e i capperi. Non mettiamo sale perche' i capperi sono gia' salati. La trippa tagliata a listarelle e il pepe. Lasciamo bollire per altri 30 minuti e aggiungiamo il basilico, si serve con pane abbrustolito




700 gr burta,
ceapa,
suc de rosii,
capperi,
sare,
ulei ,
piper,
busuioc.

Burta se fierbe impreuna cu ceapa. Se pregateste sosul. Intrr-o cratita se pune restul de ceapa cu putin ulei sa se caleasca, se adauga sosul de rosii si capperi. Nu se pune sare daca puneti caperi ca sunt deja sarati .Piper si adaugati burta .Se mai fierbe cca 30 min si se serveste cu piine prajita.

Nessun commento:

Ultimi commenti