Plum cake cacao e cioccolato bianco - Chec de cacao si ciocolata alba

ingredienti :

2 uova
1 tazza* zucchero
1/2 tazza olio
1/2 tazza latte
2 tazze farina OO
1 bustina lievito per dolci
2 cucchiai cacao amaro

60 g cubetti di cioccolato binco


Amamlgamare tutti ingredienti, imburrate e infarinate 2 teglie da plumcake ( 22*9*6 cm), versate una parte di composto, aggiungete i cubetti di cioccolato fondente e versate il resto del composto .
Infornate a 180 °C e fate la prova stecchino (dopo 30-35 minuti).

1 tazza = 250 ml




in romana:




ingrediente:
1 cana de zahar
2 oua
1/2 cana de ulei
1/2 cana de lapte
2 cani de faina OO
1 plic de praf de copt
3 linmguri cacao amara

60 g ciocolata alba

Amestecam zaharul cu ouale, laptele si uleiul, adaugam faina, cacaoa si praful de copt, varsam o parte din compozitie in tava adaugam ciocolata cuburi intr-un singur strat si acoperim cu restul de compoztie.
Coacem la 180 °C in cuptorul deja incins cca 30-35 minute , facem proba cu scobitoarea inainte de a scoate din cuptor.

1 cana = 250 ml

2 commenti:

Claudia ha detto...

Ottimo questo plumcake... :-))) baci baci

Federica ha detto...

mmm..buonisssssimo!

Ultimi commenti