Plum cake cioccolato e marmellata - Chec cu ciocolata si gem

ingredienti :

2 uova
1 tazza* zucchero
1/2 tazza olio
1/2 tazza latte
2 tazze farina OO
1 bustina lievito per dolci

50 g scaglie di cioccolato fondente
3 cucchiai marmellata ( o quella che piace a voi )

Amamlgamare tutti ingredienti, imburrate e infarinate 2 teglie da plumcake ( 22*9*6 cm), versate una parte di composto, aggiungete le scaglie di cioccolato fondente e la marmellata e versate il resto del composto .
Infornate a 180 °C e fate la prova stecchino (dopo 30-35 minuti).

1 tazza = 250 ml

leggi anche:
Ciambella con il lokum

in romana:


ingrediente:
1 cana de zahar
2 oua
1/2 cana de ulei
1/2 cana de lapte
2 cani de faina OO
1 plic de praf de copt

50 g ciocolata amara taiata grosolan cu un cutit
3 linmguri de gem

Amestecam zaharaul cu ouale, laptekle si uleiul, adaugam faina si praful de copt, varsam o parte din compozitie in tava adaugam ciocolata si gemul si acoperim cu restul de compoztie.
Coacem la 180 °C in cuptorul deja incins cca 30-35 minute , facem proba cu scobitoarea inainte de a scoate din cuptor.

1 cana = 250 ml
Citeste si :Chec cu rahat

Nessun commento:

Ultimi commenti