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giovedì 31 marzo 2011
Millefoglie bieta, patate e mozzarella - Musaca de sfecla, cartofi si mozzarella -Swiss chard, potato and mozzarella caserole
in una teglia da forno un filo di olio, una parte delle coste lesse, patate lesse a fette o sbriciolate con parmigiano o grana grattugiato, mozzarella a fette e di nuovo le coste e via cosi . Per ultimo le coste o le patate con del formaggio grattugiato. Infornato per 15-20 minuti soltanto per gratinare e tagliate soltanto quando è tiepido
in romana
in tava de sticla unsa cu ulei am pus: citeva frunze de sfecla din cele cu cotorul alb si gros oparite cit sa intre furculita in cotor, cartof fiert si strivit grosolan (merge si felii ), felii de mozzarella, alte frunze si tulpini si tot asa.. ultimul strat de frunze si tulpini peste acer am presarat parmezan, copt pina se formeaza crusta, lasat 10 minute la raci inainte de a servi /taia
sfecla este asta
english
In a baking pan put oil and a part of swiss chard ( already boiled for few minutes) , boiled potatoes sliced with grated Parmesan , mozzarella slices and again the swiss chard . Make more layers , the last one swiss chard or the potatoes with grated cheese. Bake for 15-20 minutes just to brown the top and cut only when it is cold.
swiss chard