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giovedì 7 giugno 2012

Insalata di patate e pesto - Salata de cartofi si pesto de busuioc - Potato salad with pesto WHB # 337



ingredienti:

3 patate
100 grammi di pesto (di basilico)
1 pomodoro
100 g mozzarella

chi vuole può aggiungere un cucchiaio di yogurt greco e mescolarlo con il pesto

Patate bollite (intere o tagliate a cubetti) le passate attraverso l'acqua fredda e le lasciate scolare bene prima di versarle in una ciotola .
Aggiungete pesto, il pomodoro e la mozzarella a cubetti e mescolate.

Lasciate nel frigo almeno 15 minuti e poi servire.


in romana
ingrediente :


3 cartofi (cit pumnul )
100 gr pesto de busuioc
1 rosie
100 gr mozzarella

cine vrea poate adauga si o lingura de iaurt grecesc pe care sa il amestece cu pesto de busuioc

Cartofii fierti ( puteti sa ii fierbeti in coaja sau curtati , intregi sau deja taiati, in apa sau numai la aburi , dupa gust ) si taiati in cuburi se trec prin jet de apa rece si se lasa bine la scurs dupa care ii punem in castron.
Adaugam pesto ( tot sau mai putin depinde de gustul vostru), rosia taiata si mozzarella cuburi mici si amestecam .
Lasam la rece castronul cel putin 15 minute si apoi servim .


english

ingredients:

3 potatoes
100 grams  basil pesto
1 tomato
100 g mozzarella

who wants can add a tablespoon of Greek yogurt ( mix with pesto)


Boiled potatoes (you can boil them in water, whole or already cut/cubes or steam ) and cut into cubes pass through cold water and allow to drain well, then put them in bowl .

Add pesto (all or less depends on your taste), chopped tomatoes and mozzarella and mix.


Let rest in a cold place at least 15 minutes and then serve.



                       This is my entry for WHB # 337 / Questa è la mia ricetta per il WHB # 337
Hosted this week by Terry  from Crumpets & Co.

The event started by Kalyn of Kalyn's Kitchen, it is now organized by Haalo of Cook (almost) anything at least once and Brii, Briggishome for the italian version