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domenica 19 giugno 2016

Pandispagna con frutta di staggione - Pandispan cu fructe

 

ottobre 2021




con albicocche 

Ingredienti

170 gr farina 
250 gr zucchero
5 cucchiai acqua 
2 cucchiai olio di semi
4 uova 

6 albicocche tagliate a cubetti

teglia 30/*23 cm con 4-5 cm altezza

Mettete le uova con lo zucchero, acqua e olio di semi  una ciotola e frullate molto, molto bene . Aggiungete a cucchiaiate la farina e amalgamatela per bene. 
Versate nella teglia imburrata e infarinata e mettete sopra le albicocche a cubetti.
Infornate a 180°C i primi 30 minuti e 15-20 minuti o quanto basta a 170°C


romana 

ingrediente 

170 gr faina
250 gr zahar
2 linguri ulei
5 linguri de apa 
4 oua 

caise taiate in jumatate, scos samburele apoi fiecare jumatate in 4 bucati.

Puneti ouale in castron cu zaharul, apa si uleiul si le bateti cat mai bine cu mixerul, muk de tot sa se topeasca zaharul si sa se umfle spuma. Adaugati faina cu lingura pe rand si o inglobati in compozitie.

Varsati totul in tava unsa cu unt si presarata cu faina si asezati deasupra cuburile de caise. Coaceti la 180 °C cat este nevoie, faceti proba cu scobitoarea .

settembre 2021