Ingredienti:
100 gr cioccolato amaro
2 cucchiai fiocchi di avena
2 cucchiai uvetta sultanina
2 cucchiai uvetta di Chile
2 cucchiai prugne secche tagliate a cubetti
2 cucchiai datteri a cubetti
2 cucchiai gherigli di noce
2 cucchiai pistacchio
2 cucchiai arachidi
rum
Mescolare tutto insieme al cioccolato sciolto e versare in una teglia con carta da forno e coprire con altra carta, schiacciando un po' e lasciare raffreddare. Una volta fredda tagliare a cubetti
romana
Ingrediente :
100 gr ciocolata amaruie
si cate 2 linguri din fiecare ingredient ( fulgi de ovaz, 2 feluri de stafide, curmale si prune uscate taiate cuburi mici, miez de nuca, fistic si arahide toate tocate nu foarte marunt)
adaugam si putin rom pentru gust
Amestecam totul cu ciocolata topita, varsam intr-o tava cu hartie de copt, acoperim cu alta hartie si apasam putin. Cand se raceste o taiem cuburi.