2-3 manciate di fagioli lessi e scolati
1 zucchina
2 spicchi d'aglio
olio, sale
La zucchina a cubetti nella padella con l'olio, aglio e sale e lasciatela cuocere fino quando e cotta , stufare. Togliete l'aglio alla fine.
Frullate la zucchina stufata con i fagioli, aggiungendo olio e sale se serve
in romana
ingrediente
2-3 pumni de fasole boabe gata fiarta si scursa
1 dovlecel
2 catei de usturoi
ulei
sare
Am pus dovlecelul taiat bucati in tigaie cu 2 linguri de ulei, cateii de usturoi, sare si am acoperit cu capac. Sa se inabuse la foc mic. Din cind in cind am amestecat iar cand dovlecelul e moale, intra furculita in el e gata. Aruncati usturoiul si mixati totul impreuna cu fasolea. Daca mai e nevoie adaugati ulei si sare
in romana
ingrediente
2-3 pumni de fasole boabe gata fiarta si scursa
1 dovlecel
2 catei de usturoi
ulei
sare
Am pus dovlecelul taiat bucati in tigaie cu 2 linguri de ulei, cateii de usturoi, sare si am acoperit cu capac. Sa se inabuse la foc mic. Din cind in cind am amestecat iar cand dovlecelul e moale, intra furculita in el e gata. Aruncati usturoiul si mixati totul impreuna cu fasolea. Daca mai e nevoie adaugati ulei si sare