Ingredienti per 10 -11 panini
325 gr farina
200 gr purè di zucca cotta a vapore ( o al forno)
5 gr lievito disidrattato
30 gr burro sciolto
75 ml acqua ( o latte )
sale
Impastiamo e lasciamo a lievitare, dividiamo l'impasto in piccole palline e lasciamo di nuovo a lievitare nella teglia mentre si scalda il forno.
Inforniamo a 180°C per 20-30 minuti
romana
ingrediente:
325 gr faina
200 piure de dovleac copt la aburi sau in cuptor
5 gr drojdie uscata
30 gr unt
75 ml apa sau lapte
sare
Framantam toate ingredientele pana rezulta un aluat fin si nelipicios, lasam la dopit pana se dubleaza volumul. Impartim alutaul in 10-11 bile pe care le punem din nou la dospit in tava pana se incalzeste cuptorul. Coacem la 180°C 20-30 minute.
english
ingredients:
325 all purpose flour
200 pumpkin puree
5 gr dry yeast
30 gr butter
75 ml water or milk
salt
Knead all the ingredients together until is smooth and elastic. Let it rise. Divide the risen dough in 10-11 pieces, make balls and let rise again . Bake at 180°C for 20-30 minutes