Ci sono anche qui...

mercoledì 27 gennaio 2021

Friggiteli ripieni di tonno

 


Ingredienti 

tonno al naturale ( scolato)
olive
alici sott'olio
pangrattato 
prezzemolo tritato
sale, pepe
parmigiano  

Mescolate  tutto e riempite i friggiteli che sono stati lavati, incisi in lunghezza e tolti i semi.

Infornate a 180°C 20-25 minuti 


romana

ingrediente :

ardei friggiteli ( sunt foarte subtiri, se prajesc )
ton la conserva scurs de  lichid 
masline fara samburi si tocate cu cutitul
1 file de ansoa 
pesmet
patrunjel verde tocat 
sare, piper si parmezan ras

Tonul il maruntiti cu furculita impreuna cu fileul de ansoa, adaugati maslinele, patrunjelul, sarea, piperul, parmezan ras si pesmetul si amestecati . Daca umplutura e prea uscata adaugati putin ulei. 
Umpleti ardeii friggitelli care au fost spalati si crestati in lungime , scoase semintele. 
Ii puneti pe o tava unsa cu ulei si ii coaceti la 180°C 20-25 min