Ingredienti:
1 e 1/2 cup farina di polenta fiorretto
1 e 1/2 cup farina di polenta fiorretto
1/2 cup semolino
3/4 cup farina 
1/2 cup iaurt
3/4 cup lapte
1/2 busta lievito per dolci
2 uova 
ciliegie e frutta di bosco surgelate e passate nella farina o amido 
Mescolare tutto, versare nella teglia imburrata e infarinata e mettere sopra la frutta . Infornate a 180°C quanto basta, fatte la prova stecchino
romana 
1 masura si jumatate de malai fin pentru prajituri 
1/2 masura gris
3/4 masuri faina 
1/2 masura iaurt 
3/4 masura lapte
1/2 plic praf de copt ( 8 gr)
2 oua 
fructe ( cirese fara samburi si afine, congelate si tavalite prin amidon )
  Amestecate toate ingredientele si varsata compozitia in tava unsa si presarata cu faina, copt la 180°C cat e nevoie, faceti proba cu scobitoarea 
