scroll down for English recap
Sono molto felice e onorata per aver ospitato il WHB la scorsa settimana. Voglio ringraziare a tutti voi che avete partecipato per le ricette buonissime che avete preparato e a Haalo e a Brii per avermi dato questa opportunità.
Le ricette per la versione italiana :
Cristina del blog Tutto a occhio
Fagottini di pasta fillo ripieni di agretti
Brii dal blog - Briggishome
Berberè
Cristina (io) dal blog La cucina di Cristina
Riso pilaf con patate ricetta di mia nonna materna
English recap
I am honored to host this weekend. I want ti say thank you to Haalo and Brii for giving me this opportunity and thanks to all of you for participating and deliciuos recipes .
Cheah from Malaysia - No-Frills Recipes blog
Hock chew mee shua
Janet from Canada The taste space blog
Carolina BBQ Jackfruit Pulled “Pork” Wraps with Pickled Red Onions
Tigerfish from USA teczcape - an escape to food blog
Mung bean soybean sprouts stir fry
Cinzia from Italy - Cindystar blog
Apples, Nuts and Casolét
Gay from Thailand - A Scientist in the Kitchen blog
Pad Khing Kai or stir fried ginger and chicken recipe
Haalo from Cook (almost) anything blog
Pickled Shallots
Cristina (me ) from Italy - La cucina di Cristina blog
My grandmother's rice pilaf with potatoes
This week WHB#325 - March 12th to 18th
The host will be Ancutza from Matrioska's Adventures