Ingredienti per 4
1 litro di brodo *
2 cucchiai di farina bianca
2 uova
2 cucchiai Grana Padano o Parmigiano Reggiano
un pizzico di noce moscata
10 gr burro
Sbattere bene la farina bianca con le uova, il formaggio, la noce moscata e il burro morbido e versate il composto nel brodo bollente.
Il brodo deve essere un buon brodo fatto in casa di carne o vegetale come vi piace.
in romana
Ingrediente pentru 4 persoane
1 l supa * ( cca un polonic pentru fiecare portie)
2 oua
2 linguri cu faina
2 linguri Parmezan sau Grana ras
un praf de nucsoara rasa
un praf de sare
10 grame de unt moale
Se amesteca intr-un castronel sau intr-o farfurie adinca ouale cu faina, untul, Parmezanul , sarea si nucsoara pina se obtine o crema.
Supa* deja pregatita dupa cum va place voua de zarzavat sau de carne ( clapon, gaina, pui sau vita ) o filtram prin strecuratoare si o punem din nou la fiert .
Cind clocoteste dam flacara la jumatate si turnam pe toata suprafata supei compozitia
Punem capac si stingem focul. Lasam asa pina cind supa se mai raceste putin apoi servim
english
Ingredients for 4
1 liter of broth *
2 tablespoons of white flour
2 eggs
2 tablespoons Parmigiano Reggiano or Grana Padano
a pinch of nutmeg
10 g butter
Beat the white flour with eggs, grated cheese, nutmeg, and softened butter and pour the mixture into the boiling broth.
The broth should be a good homemade broth meat or vegetable as you like.