10 Pomodori Perini
20 cucchiai pangrattato
20 cucchiai pangrattato
1 spicchio d'aglio
prezzemolo una manciata
olio
parmigiano
I pomodori lavati e tagliati in 2, tolti i semini, salati e lasciati che perdono un po' del loro liquido.
Frullate aglio con prezzemolo e un goccio d'olio, versate questo composto nel pangrattato e mescolate con del olio quanto basta fino che tutto risulta come la sabbia bagnata.
Riempite i pomodori e gli adagiati nella teglia, spolverate un po' di Parmigiano e un filo d'olio e infornate.
romana
10 rosii lunguiete
20 linguri cu varf de pesmet ( sau miez de paine veche dat pe razatoare)
1 catel de usturoi
patrunjel o legatura
ulei
parmezan
Rosiile spalate le taiati in jumatati si le scoateti miezul, se pune sare si se lasa cu taietura in jos pe servete de hartie sa mai piarda din apa . In timpul asta mixati in robot usturoiul cu patrunjelul si un strop de ulei, varsati peste pesmet si amestecati bine apoi puneti ulei cat e nevoie ca acest amestec sa arate ca un nisip ud.
Umpleti jumatatile de rosii, presarati parmezan ras deasupra , le asezati in tava si turnati un firicel de ulei deasupra. Coaceti cat este nevoie sa se rumeneasca frumos
english
10 long tomatoes ( Perini)
20 tablespoons of breadcrumbs
1 garlic clove
a bunch of fresh parsley
oil
Parmesan cheese grated
Wash the Perini tomatoes, cut them in half, remove the seeds, sprinkle with salt, and let them release some of their liquid. Blend the garlic with the parsley and a splash of oil, then mix this into the breadcrumbs and add as much oil as needed until the mixture has the texture of wet sand. Fill the tomatoes with the breadcrumb mixture and place them in a baking dish, sprinkle with a little Parmesan and drizzle with oil, then bake.
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