ottobre 20, 2017

Fettine di zucca gratinate al forno - Snitele de dovleac la cuptor ( vegan) - Oven-baked gratinated pumpkin slices

 






Ingredienti

zucca butternut tagliata a fette 5 mm
olio, sale
pangrattato
prezzemolo o rosmarino, salvia

Le fette oleate e poi passate nel pangrattato mescolato con sale e prezzemolo tritato, adagiate sulla teglia con carta da forno oleata e infornate a 190-200 °C per una 15-20 minuti, girate e lasciate ancora alcuni minuti per diventare dorate.


romana

ingrediente

felii de dovleac taiate cam de 5 mm
ulei, sare
pesmet
patrunjel sau rozmarin, salvie

feliile de dovleac sarate si unse cu ulei si tavalite prin pesmet amestecat cu patrunjelul tocat fin se aseaza pe tava cu hartie de copt unsa cu unt. Se coc la cuptor cca 15-20 minute la 190-200 °C, se rasucesc cu grija cu paleta si se mai lasa la copt pana devin aurii. Timpul depinde de dimensiunea feliilor de dovleac si soiul lui.

english

Ingredients
Butternut squash, sliced 5 mm thick
Olive oil, salt
Breadcrumbs
Parsley or rosemary or sage

Lightly oil the squash slices, then coat them in breadcrumbs mixed with salt and chopped parsley (or your chosen herb). Arrange the slices on a baking tray lined with oiled parchment paper and bake at 190–200°C for 15–20 minutes. Flip the slices and bake for a few more minutes until golden and crisp.