impasto :
650 gr farina
150 gr zucchero
300 ml latte
2 tuorli
22 gr lievito di birra
200 gr burro o margarina
vaniglia
ripieno:
500 gr ricotta
100 gr zucchero
3 uova
2 cucchiai farina o maizena
uvetta
vaniglia, rum
impastiamo, lasciamo a lievitare, stendiamo la pasta, tagliamo a fette triangolare riempiamo e arrotoliamo e mettiamo nella teglia. Lasciamo di nuovo a lievitare e poi inforniamo
Aluat : 650 gr faina
150 zahar
300 ml lapte
2 galbenusuri
22 gr drojdie de bere proaspata
200 gr margarina topita si racita care se toarna cind se framinta aluatul
vanilie
umplutura
500 gr ricotta ( urda)
100 gr zahar
3 oua
2 linguri de faina
stafide
vanilie si rom ( pe care eu nu l-am pus )
facem un aluat pe care il lasam la dospit. Intindem aluatul si taiem triunghiuri, le umplem si le rasucim, punem din taa la crescut si apoi coacem in cuptor.