
Ingredienti:
-
10 sardine
-
2 patate
-
olio
-
sale, rosmarino, aglio
-
succo di limone
Pulire le sardine e aprirle “a libro”.
Tagliare le patate a fette sottili.
Preparare un olio aromatizzato mescolando: olio, sale, rosmarino, aglio e succo di limone.
Disporre nella teglia rivestita con carta da forno uno strato di patate, poi sopra le sardine e infine l’olio aromatizzato.
Infornare per 15–20 minuti.
in romana :
Ingrediente:
-
10 sardine
-
2 cartofi
-
ulei
-
sare, rozmarin, usturoi
-
suc de lămâie
Curățăm sardinele și le deschidem „ca o carte”.
Tăiem cartofii felii subțiri.
Pregătim un ulei aromatizat amestecând: ulei, sare, rozmarin, usturoi și suc de lămâie.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt punem un strat de cartofi, apoi sardinele deasupra, iar peste ele turnăm uleiul aromatizat.
Coacem 15–20 de minute.
english
Ingredients:
-
10 sardines
-
2 potatoes
-
oil
-
salt, rosemary, garlic
-
lemon juice
Clean the sardines and open them “like a book”.
Slice the potatoes thinly.
Prepare a flavored oil by mixing: oil, salt, rosemary, garlic, and lemon juice.
On a baking tray lined with parchment paper, place a layer of potatoes, then the sardines on top, and drizzle with the flavored oil.
Bake for 15–20 minutes.