
Ingredienti:
bieta
peperone
ceci
ciccioli montanari oppure carne di salsiccia
pasta
sale q.b.
Preparazione:
Fare un soffritto con il peperone. Aggiungere la bieta, i ciccioli (o la carne di salsiccia) e i ceci già lessati.
Unire l’acqua e la pasta.
Aggiungere sale quanto basta e cuocere fino a quando la pasta è pronta.
in romana:
Ingrediente:
mangold (sau sfeclă elvețiană)
ardei gras
năut
jumări montane sau carne de cârnaț
paste
sare după gust
Preparare:
Se călește ardeiul gras. Se adaugă mangoldul, jumările (sau carnea de cârnaț) și năutul deja fiert.
Se adaugă apă și pastele.
Se pune sare după gust și se fierbe până când pastele sunt gata.
english
Ingredients:
Swiss chard
bell pepper
chickpeas
pork cracklings or sausage meat
pasta
salt to taste
Preparation:
Sauté the bell pepper. Add the Swiss chard, the pork cracklings (or sausage meat), and the cooked chickpeas.
Pour in water and add the pasta.
Season with salt to taste and cook until the pasta is done.