novembre 20, 2006

Pasta e ceci - Pasta si naut - reteta mea ( Pasta e ceci )


Ingredienti:

Pasta corta

Condimento:
150 g ceci
peperone
1/2 cipolla
aglio
carota
bieta
passata di pomodoro
rosmarino, sale, olio

Preparazione:
Fare un soffritto con la cipolla e tutte le verdure tranne i ceci. Aggiungere acqua e i ceci.
Quando la minestra è cotta, frullarla con il minipimer fino a ottenere una crema.
Aggiungere la pasta già cotta e mescolare


romana.

Ingrediente:

Paste scurte

Sos / bază:
150 g năut
ardei gras
1/2 ceapă
usturoi
morcov
mangold (sau sfeclă elvețiană)
pastă de roșii
rozmarin, sare, ulei

Preparare:
Se face un soffritto (călire) din ceapă și toate legumele, mai puțin năutul.
Se adaugă apă și năutul.
Când supa este fiartă, se pasează cu blenderul vertical până devine o cremă.
Se adaugă pastele fierte și se amestecă.


english

Ingredients:

Short pasta

Sauce/base:
150 g chickpeas
bell pepper
1/2 onion
garlic
carrot
Swiss chard
tomato passata
rosemary, salt, oil

Preparation:
Make a sauté with the onion and all the vegetables except the chickpeas.
Add water and the chickpeas.
When the soup is cooked, blend it with an immersion blender until creamy.
Add the cooked pasta and mix.