
Ingredienti:
Pasta corta
Condimento:
150 g ceci
peperone
1/2 cipolla
aglio
carota
bieta
passata di pomodoro
rosmarino, sale, olio
Preparazione:
Fare un soffritto con la cipolla e tutte le verdure tranne i ceci. Aggiungere acqua e i ceci.
Quando la minestra è cotta, frullarla con il minipimer fino a ottenere una crema.
Aggiungere la pasta già cotta e mescolare
romana.
Ingrediente:
Paste scurte
Sos / bază:
150 g năut
ardei gras
1/2 ceapă
usturoi
morcov
mangold (sau sfeclă elvețiană)
pastă de roșii
rozmarin, sare, ulei
Preparare:
Se face un soffritto (călire) din ceapă și toate legumele, mai puțin năutul.
Se adaugă apă și năutul.
Când supa este fiartă, se pasează cu blenderul vertical până devine o cremă.
Se adaugă pastele fierte și se amestecă.
Ingredients:
Short pasta
Sauce/base:
150 g chickpeas
bell pepper
1/2 onion
garlic
carrot
Swiss chard
tomato passata
rosemary, salt, oil
Preparation:
Make a sauté with the onion and all the vegetables except the chickpeas.
Add water and the chickpeas.
When the soup is cooked, blend it with an immersion blender until creamy.
Add the cooked pasta and mix.