

Ingredienti:
3 uova
14 cucchiai di zucchero
14 cucchiai di olio (oppure 7 di olio e 7 di burro fuso)
14 cucchiai di latte
1 bustina di lievito per dolci
24 cucchiai di farina 00
frutta a piacere
Preparazione:
Preparate la frutta: lavatela, asciugatela e infarinatela leggermente.
Amalgamate tutti gli ingredienti e versate l’impasto in una teglia imburrata e infarinata.
Distribuite la frutta sulla superficie e infornate a 180°C per più di 30 minuti e meno di 60, oppure finché il dolce non avrà un bel colore dorato.
Spolverate con zucchero a velo e servite con gelato o panna montata
Ingredients:
3 eggs
14 tablespoons sugar
14 tablespoons oil (or 7 oil and 7 melted butter)
14 tablespoons milk
1 packet baking powder
24 tablespoons all-purpose flour
fruit of your choice
Preparation:
Prepare the fruit by washing it, drying it, and lightly coating it in flour.
Mix all the ingredients together and pour the batter into a buttered and floured baking pan.
Place the fruit on top and bake at 180°C for more than 30 minutes but less than 60, or until the cake turns golden brown.
Dust with powdered sugar and serve with ice cream or whipped cream
3 ouă
14 linguri zahăr
14 linguri ulei (sau 7 ulei și 7 unt topit)
14 linguri lapte
1 plic praf de copt
24 linguri făină
fructe la alegere
Preparare:
Pregătiți fructele: spălați-le, uscați-le și treceți-le ușor prin făină.
Amestecați toate ingredientele și turnați compoziția într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.
Așezați fructele deasupra și coaceți la 180°C mai mult de 30 de minute și mai puțin de 60, sau până când prăjitura capătă o culoare aurie.
Presărați zahăr pudră și serviți cu înghețată sau frișcă.