Ingredienti :
1 tazza strutto
1 tazza strutto
3 tazze farina
1/3 tazza zucchero
4 tuorli
2 cucchiai panna acida
1 bustina lievito per dolci
zucchero vanigliato
scorza grattugiata di una arancia
ripieno marmellata
zucchero a velo alla fine
nota : 1 tazza e 1 cup misura americana a 200 ml
scaldate il forno a 180°C e infornate a 170°C , devono essere dorati. Una volta tolti dal forno, caldi spolverate di zucchero a velo e lasciateli raffreddare
ingrediente :
1 ceasca de untura
1/3 ceasca de zahar
3 cesti de faina
4 galbenuse
2 linguri smantana
1 plic de praf de copt
1 plic de zahar vanilat
coaja rasa de la o portocala
pentru umplutura eu am folosit gem de prune fara zahar
si 1 ceasca este defapt 1 cup. masura americana de 200 ml
incalzici cuptorul la 180°C si coaceti la 170°C pana devin aurii, asa fierbinti le tavliti in zahar pudra
vedi anche