luglio 23, 2007

Fusili, zucchine e ricotta


Per 2 porzioni:

  • 180 g fusilli

  • 2 zucchine grattugiate

  • 1–2 cucchiai di ricotta

  • 1 cucchiaio d’olio

  • sale, pepe, prezzemolo

  • 50 g speck

Preparazione:
Rosolate lo speck in padella.
In un’altra padella fate saltare le zucchine grattugiate con l’olio; aggiungete la ricotta e amalgamate bene.
Nel frattempo cuocete la pasta, scolatela e conditela con il sugo di zucchine e lo speck.


english


For 2 servings:

  • 180 g fusilli

  • 2 grated zucchini

  • 1–2 tablespoons ricotta

  • 1 tablespoon oil

  • salt, pepper, parsley

  • 50 g speck

Preparation:
Brown the speck in a pan.
In another pan sauté the grated zucchini with the oil, then add the ricotta and mix well.
Meanwhile, cook the pasta, drain it, and mix it with the zucchini sauce and the speck.


in romana :

Pentru 2 porții:

  • 180 g fusilli

  • 2 dovlecei rași

  • 1–2 linguri de ricotta

  • 1 lingură ulei

  • sare, piper, pătrunjel

  • 50 g șuncă speck

Preparare:
Prăjiți speck-ul într-o tigaie.
În altă tigaie sotați dovleceii rași cu ulei, apoi adăugați ricotta și amestecați bine.
Între timp fierbeți pastele, scurgeți-le și amestecați-le cu sosul de dovlecei și speck.