tortellini ricotta e spinaci
pancetta tagliata a listarelle
scatola piccola di piselli
prezzemolo
sale
Parmigiano o Grana Padano
Soffriggere la pancetta in una padella antiaderente per circa
2 minuti.
Nel frattempo fare cuocere i tortellini in abbondante acqua bollente salata per 1 minuto insieme ai piselli già cotti, scolati e sciacquati.
Una volta pronti i tortelli scolarli e passarli nella padella con la pancetta.
Aggiungete prezzemolo tritato e spolverizzare con formaggio
in romana:
tortellini ricotta si spanac
pancetta/kaizer taiata subtire
o cutie mica de mazare
patrunjel
sarle
Parmezan sau Grana Padano
Prajiti sunculita /kaizerul intr-o tigaie cca 2 minute.
Intre timp coaceti tortellini in apa fiarta cu sare 1 minut ( dc sunt ca ai mei praospeti, daca nu ii fierbeti atit cit scrie pe ambalajul lor) impreuna cu mazarea scursa din cutie si clatita sub jet de apa.
Cind sunt gata tortellini varsati totul in strecuratoare, aruncati apa si rasturnati tortellini si mazarea in tigaia cu sunculita.
Adaugati patrunjel tocat si presarati brinza rasa
english
Ricotta and spinach tortellini
Bacon cut into strips
Small can of peas
Parsley
Salt
Parmigiano or Grana Padano
Sauté the bacon in a non-stick pan for about 2 minutes.
Meanwhile, cook the tortellini in plenty of boiling salted water for 1 minute together with the already cooked, drained and rinsed peas.
Once the tortellini are ready, drain them and transfer them to the pan with the bacon.
Add chopped parsley and sprinkle with cheese.
