Paste ripieni di formaggio.. in brodo - Paste umplute cu brinza - in supa



impasto: per ogni 100 gr di farina - 1 uovo , sale
ripieno: ricotta + parmiggiano+ uovo+ nocce moscata

facciamo l'impasto, stendiamo la sfoglia , tagliamo quadrati, mettiamo un cucchiaino di formaggio, chiudiamo a modo di tortello o cappelleto... Facciamo bollire in brodo di carne .


in romana :


aluatul : la fiecare 100 gr faina OO - 1 ou ,sare
umplutura: urda amestecata cu parmezan si cu alta brinza mai moale rasa sau strivita cu furculita dupa cum e cazul + ou + nucsoara rasa
se taie patrate de pasta , se pune un motz de umplutura in mijloc si se indoaie pe diagonala formind un triunghi .. acum insa se ridica coltul in sus si se prind cele 2 colturi ascutite, se invirt pe deget lasind in mijloc o gaura si dind forma de "buric" .... Separat am facut o supa "chioara" si clara din carne de vita ... Am fiert pastele in supa doar citeva minute pina sau ridicat la suprafata ...

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