


Impasto: per ogni 100 g di farina usare 1 uovo e un pizzico di sale.
Ripieno: ricotta, parmigiano, un uovo e un po’ di noce moscata.
Prepariamo l’impasto, tiriamo la sfoglia, la tagliamo a quadrati, mettiamo un cucchiaino di ripieno e chiudiamo a forma di tortello o cappelleto.
Cuociamo il tutto in brodo di carne.
english
Dough: for every 100 g of flour, use 1 egg and a pinch of salt.
Filling: ricotta, Parmesan, one egg, and a bit of nutmeg.
Prepare the dough, roll out the pasta sheet, cut it into squares, place a teaspoon of filling in the center, and fold them into tortelli or cappelletti.
Boil them in meat broth.
Aluat: pentru fiecare 100 g de făină se folosește 1 ou și un praf de sare.
Umplutură: ricotta, parmezan, un ou și puțină nucșoară.
Pregătim aluatul, întindem foaia, o tăiem în pătrate, punem câte o linguriță de umplutură și le închidem sub forma unor tortelli sau colțunași/căluței.
Le fierbem în supă de carne.