400 gr carne macinata
1 patata media
2 carote
1/4 peperone
1 uovo
prezzemolo
aneto
santoreggia
sale e pepe
facciamo una salsa di pomodori e dragoncello
mettiamo le polpette nel piatto per forno con il sugo di pomodoro e dragoncello e alloro
cotte al forno
in romana:
pt chiftele
400 gr carne tocata 1 cartof mediu 2 morcovi 1/4 de ardei gras rosu 1 ou patrunjel, marar, cimbru putin - eu am avut numai uscate sare si piper pt sos 1 cana de suc gros de rosii apa sa il lungeasca dar dc vreti puteti pune numai rosii putin ulei ( dar nu tb ca a iesit grasimea din carne) foi de dafin tarhon sare, piper am tocat in robot cartoful si morcovii cruzi, dc vreti puteti pune si ceapa apoi in castron am amestecat toate ingredientele ...am format chiftele mari si rotunde stil perisoare
le-am asezat in tava de Pirex
am turnat peste ele sosul si citeva frunze de dafin + tarhon
am copt la cuptor pina s-au rumenit bine chiftelele si sosul a scazut ...