

Ingredienti
bietole spinaci o scarola
sgombro lessato
1 cucchiaio di pangrattato
1 tazza di brodo vegetale circa 300 ml
1 cucchiaio di olio
sale aglio
succo di 1 limone o yogurt
prezzemolo o aneto fresco
Sbollentare le verdure scolarle e riempire ogni foglia con lo sgombro e il pangrattato poi arrotolare e sistemare gli involtini in una teglia con il brodo l’olio l’aglio e il sale
Cuocere nel forno preriscaldato per 20–30 minuti a 180–200°C
Servire con succo di limone o yogurt e guarnire con prezzemolo o aneto fresco
in romana:
Ingrediente
sfeclă elvețiană spanac sau andivă
macrou fiert
1 lingură pesmet
1 cană supă de legume aproximativ 300 ml
1 lingură ulei
sare usturoi
zeama de la 1 lămâie sau iaurt
pătrunjel sau mărar proaspăt
Opăriți frunzele scurgeți-le și umpleți fiecare frunză cu pește și pesmet apoi rulați-le și așezați-le într-o tavă împreună cu supa uleiul usturoiul și sarea
Dați la cuptorul preîncălzit pentru 20–30 de minute la 180–200°C
Serviți cu zeamă de lămâie sau iaurt și decorați cu pătrunjel sau mărar proaspăt
Ingredients
leafy greens such as Swiss chard spinach or escarole
boiled mackerel
1 tablespoon breadcrumbs
1 cup vegetable broth about 300 ml
1 tablespoon oil
salt garlic
juice of 1 lemon or yogurt
fresh parsley or dill
Blanch the greens drain them and fill each leaf with the fish and breadcrumbs then roll them up and place them in a baking dish with the broth oil garlic and salt
Bake in a preheated oven for 20 to 30 minutes at 180 to 200°C
Serve with lemon juice or yogurt and garnish with fresh parsley or dill