
Impasto:
-
500 g di farina 00
-
250 g di patate lesse e schiacciate
-
250 ml di latte
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero o miele
-
2 uova
-
100 g di burro
-
Sale
Impastare tutti gli ingredienti e lasciare lievitare.
Poi stendere l’impasto e tagliarlo a triangoli.
Ripieno:
-
Formaggio e wurstel
-
Ricotta
Infornare a 180°C.
Aluat:
-
500 g făină tip 00
-
250 g cartofi fierți și pasați
-
250 ml lapte
-
25 g drojdie proaspătă
-
1 linguriță zahăr sau miere
-
2 ouă
-
100 g unt
-
Sare
Se frământă toate ingredientele și se lasă la dospit.
Apoi se întinde aluatul și se taie în triunghiuri.
Umplutură:
-
Cașcaval și crenvurști
-
Ricotta (sau urdă/ brânză dulce, după preferință)
Se coace la 180°C.
Dough:
-
500 g all-purpose flour (type 00)
-
250 g boiled and mashed potatoes
-
250 ml milk
-
25 g fresh brewer’s yeast
-
1 teaspoon sugar or honey
-
2 eggs
-
100 g butter
-
Salt
Knead everything together and let it rise. Then roll out the dough and cut it into triangles.
Filling:
-
Cheese and wurstel
-
Ricotta
Bake at 180°C.