
Ingredienti:
Carne bollita e tagliata a cubetti
Prezzemolo
Patate
Piselli
Uova sode
Formaggio
Panna acida o yogurt
Carote
Funghi marinati (in acqua bollente + aceto + sale + pepe)
In una pentola o ciotola foderata con pellicola trasparente disponiamo i funghi con il cappello rivolto verso il basso e il prezzemolo intorno. Grattugiamo le patate e le carote bollite e tritiamo o tagliamo la carne. Formiamo degli strati: verdure, carne, formaggio, panna acida, uova a fette…
Copriamo e lasciamo riposare in frigo per 1 ora.
Capovolgiamo sul piatto da portata.
Io ho mescolato patate e carne e ho decorato con funghi e uovo sodo.
Ingredients:
Boiled meat cut into cubes
Parsley
Potatoes
Peas
Hard-boiled eggs
Cheese
Sour cream or yogurt
Carrots
Marinated mushrooms (boiled water + vinegar + salt + pepper)
Line a pot or bowl with plastic wrap. Place the mushrooms inside with the caps facing down and arrange parsley around them. Grate the boiled potatoes and carrots, and chop or dice the meat. Create layers: vegetables, meat, cheese, sour cream, sliced eggs…
Cover and refrigerate for 1 hour.
Invert onto a serving plate.
I mixed the potatoes with the meat and decorated with mushrooms and hard-boiled egg.
in romanaIngrediente:
Carne fiartă tăiată cubulețe
Pătrunjel
Cartofi
Mazăre
Ouă fierte
Cașcaval / brânză
Smântână sau iaurt
Morcovi
Ciuperci marinate (apă clocotită + oțet + sare + piper)
Tapetăm o cratiță sau un bol cu folie alimentară. Punem ciupercile cu pălăria în jos și așezăm pătrunjelul în jurul lor. Radem cartofii și morcovii fierți și tocăm carnea. Formăm straturi: legume, carne, cașcaval, smântână, felii de ou…
Acoperim și lăsăm la frigider 1 oră.
Răsturnăm pe platou.
Eu am amestecat cartofii cu carnea și am decorat cu ciuperci și ou fiert.