giugno 04, 2007

Gelato ale carote e albicocche - Inghetata de morcovi si caise


Ingredienti:
200 g carote e albicocche
150–200 g zucchero
vaniglia
100 ml panna montata

Lavate e pulite le carote; denocciolate le albicocche.
Mettete tutto in una ciotola e cuocete nel microonde per 5 minuti.
Aggiungete lo zucchero e cuocete per altri 4 minuti.
Lasciate raffreddare e aggiungete la panna montata.
Versate il composto nei contenitori e mettete nel freezer.

english

Ingredients:
200 g carrots and apricots
150–200 g sugar
vanilla
100 ml whipped cream

Wash and clean the carrots; pit the apricots.
Place everything in a bowl and microwave for 5 minutes.
Add the sugar and cook for another 4 minutes.
Let cool, then fold in the whipped cream.
Pour the mixture into containers and place in the freezer.


in romana:

Ingrediente:
200 g morcovi și caise
150–200 g zahăr
vanilie
100 ml frișcă bătută

Spălați și curățați morcovii; scoateți sâmburii caiselor.
Puneți totul într-un bol și gătiți la microunde timp de 5 minute.
Adăugați zahărul și mai gătiți încă 4 minute.
Lăsați să se răcească, apoi adăugați frișca bătută.
Turnați compoziția în recipiente și puneți la congelator.