impasto :
200 gr farina OO
100 ml acqua
4-5 gr lievito di birra fresco+ zucchero
sale
olio
Impastiamo e poi facciamo stendere con le mani l'impasto nella teglia .. lasciamo lievitare. Quando e lievitato farciamo la pizza con : pomodori, mozzarella, funghi e basilico .Facciamo cuocere per 10-20 minuti nel forno caldo .
in romana:
aluat :
200 gr faina OO
100 ml apa
4-5 grame de drojdie + zahar , sare
ulei cit e nevoie sa iasa aluatul elastic
am framintat cu mina si apoi am intins aluatul tot cu miinile direct in tava ..lasat la diospit. Cind era crescut, am incalzit cuptorul la maxim si am ornat pizza cu sos de rosii ( sunt rosii pasate gros deci cu multa pulpa ), mozzarella taiata marunt, vreo 4-5 ciupercute crude curatate si taiate lamele subtiti si busuioc din ghiveci ... Am pus tava la cuptorul deja fierbinte si la foc maxim pt cca 10-20 min ...