La ricetta originale la trovate nel blog di Brii
in romana :
piept de pui taiat bucati
1 ceapa rosie *
2 mere curatate de coaja si taiate bucati
2 linguri de mustar de Dijone sau alt mustar iute
supa
lapte ( iaurt, smintina ce va place)
sare, piper, ulei
* inabusim ceapa ( eu nu am pus ) in ulei, adaugam merele si cubul de supa ( sau putina supa ) si lasam putin sa prinda gust merele
adaugam carnea de pui si dam flacara mai mare, amestecind mereu
adaugam mustarul si laptele ( iaurt , smintina), sarea lasam sa fiarba vreo 10 minute si la final piperul
sfatul citit in reteta originala: puiul tb sa fie moale si merele crocante
in romana :
piept de pui taiat bucati
1 ceapa rosie *
2 mere curatate de coaja si taiate bucati
2 linguri de mustar de Dijone sau alt mustar iute
supa
lapte ( iaurt, smintina ce va place)
sare, piper, ulei
* inabusim ceapa ( eu nu am pus ) in ulei, adaugam merele si cubul de supa ( sau putina supa ) si lasam putin sa prinda gust merele
adaugam carnea de pui si dam flacara mai mare, amestecind mereu
adaugam mustarul si laptele ( iaurt , smintina), sarea lasam sa fiarba vreo 10 minute si la final piperul
sfatul citit in reteta originala: puiul tb sa fie moale si merele crocante