maggio 27, 2009

Estate a maggio ... canicola ... con pasta fredda al pesto e pomodorini crudi


ingredienti :

pasta
pesto
pomodorini freschi

lessare la pasta in abbondante acqua salata, scolarla e raffreddarla, condirla con un paio di cucchiai di pesto fresco che avete preparato prima o come il mio comprato già pronto e pomodorini freschi tagliati a spicchi ..

in romana :


ingrediente :

pasta ( cea care va place voua scurta sau lunga puteti folosi orice tip)
pesto ( al meu era gata pregatit la borcan )
rosii mici proaspete

fierbem in multa apa sarata pastele, le scurgem si le racim apoi adaugam citeva linguri de pesto ( mai multe sau mai putine dupa cum va place voua, eu am pus mai putine din aceasta cauza nu sunt chiar verzi in poza ) si rosiile taiate sferturi daca sunt micute ca cele folosite de mine sau felii daca sunt mai mari.

english 

Ingredients:
pasta
pesto
fresh cherry tomatoes

Boil the pasta in plenty of salted water, drain it, and let it cool. Mix it with a couple of tablespoons of fresh pesto (homemade or store-bought, like mine) and fresh cherry tomatoes cut into wedges.