Pizza ai quattro formaggi


ingredienti :


300 gr farina OO

1 cucchiaino sale

1/2 bustina lievito per torte salate, pizze .. ( Paneangeli Pizzaiolo)

acqua (q.b)


gorgonzola

scamorza affumicata

mozzarella

caciotta


1 cucchiaio farina di mais


impastiamo e stendiamo la pasta in una teglia spolverata con farina di mais

versiamo tutti i cubetti di formaggio sulla pasta e inforniamo per 10-15 minuti nel forno già caldo al fuocco alto


lasciamo un paio di minuti a raffreddarsi e la tagliamo a fette
in romana :
ingrediente :
300 gr faina OO
1 lingurita de sare
1/2 plic de drojdie instant Panengeli ( sau 4-5 grame de drojdie prospata dar in cazul asta lasam la dospit )
apa cit e nevoie
gorgonzola
scamorzza afumata
mozzarella
caciotta
1 lingura de malai
framintam si intindem o foaie pe care o punem pe tava cu malai
asezam toate cuburile de brinza si coacem la foc mare pentru 10-15 minute
se lasa sa se raceasca si se taie

4 commenti:

Mona ha detto...

vai de mine !!..ce bine arata pizza aceasta (emoticon cu o limba mare scoasa)..si mai are si patru feluri de branza !!...ce bunatate !! :-))

Mestolo & Paiolo ha detto...

Ciao Cristina,
adoro le tue ricette perché ottime, veloci e chiarissime. Buon fine settimana.
Stefano

Cristina ha detto...

@ Mona ... dupa post poate o faci, intre timp cauta cascaval afumat caci dupa mine combinatia cu afumat face toti banii... pupiceeeeeee

Cristina ha detto...

@ Stefano .. grazie per i complimenti! Buon week end anchè a te.

Ultimi commenti