
ingredienti :
350 gr farina 00
80 gr piselli
100 gr wurstel a cubetti
70 gr burro morbido
40 gr parmigiano o grana
2 uova
100 ml latte
1/2 bustina di lievito in polvere Paneangeli
Amalgamiamo tutti i ingredienti solidi ( farina , sale, lievito, parmigiano/ grana) , aggiungiamo i ingredienti liquidi ( uova sbattute +latte+ burro morbido) e alla fine aggiungiamo i piselli e i wurstel a cubetti.
Mettiamo il composto nella teglia unta e infarinata riempiendo a 3/4
Inforniamo a 180 °C per 30-35 minuti
350 gr farina 00
80 gr piselli
100 gr wurstel a cubetti
70 gr burro morbido
40 gr parmigiano o grana
2 uova
100 ml latte
1/2 bustina di lievito in polvere Paneangeli
Amalgamiamo tutti i ingredienti solidi ( farina , sale, lievito, parmigiano/ grana) , aggiungiamo i ingredienti liquidi ( uova sbattute +latte+ burro morbido) e alla fine aggiungiamo i piselli e i wurstel a cubetti.
Mettiamo il composto nella teglia unta e infarinata riempiendo a 3/4
Inforniamo a 180 °C per 30-35 minuti
in romana :
ingrediente :
350 gr faina 00
80 gr mazare fiarta*
100 gr cremvurst taiat cubulete ( sunca sau alt mezel)
70 gr unt moale
40 gr parmezan ras ( sau alt cascaval)
2 oua
100-125 ml lapte ( puneti intii 100 ml si daca mai e nevoie mai adaugati)
1 plic de praf de copt
sare, piper
se amesteca solidele : faina impreuna cu praful de copt , parmezanul , sarea si piperul si la final mazarea si cremvurstiul
separat amestecam lichidele : batem cele 2 oua + laptele ( 100 ml numai ) +untul topit varsam compozitia lichida peste cele solide si amestecam , dar nu prea mult ca sa le strivim de tot dc nu se incoropreaza bine toata faina atunci mai adaugam putin lapte ..
ungem cu unt sau ulei formele si le tapetam cu faina, punem cu lingura din compozitia de muffins si introducem tava la cuptor la foc mediu pina sunt copate ( aurii ) cca 30-35 minute
* pt cine vrea poate sa caleasca mazarea cu putina ceapa in ulei si sa o verse asa cu ceapa cu tot ( fara ulei ) in compozitie .. cind e rece evident!!
english
The ingredients are 350 g of all-purpose flour, 80 g of peas, 100 g of diced wurstel, 70 g of soft butter, 40 g of Parmesan or Grana cheese, two eggs, 100 ml of milk, and half a packet of baking powder. Mix all the dry ingredients together, meaning the flour, salt, baking powder, and Parmesan or Grana, then add the wet ingredients, which are the beaten eggs, milk, and soft butter, and finally fold in the peas and diced wurstel. Transfer the mixture into a greased and floured baking pan, filling it three quarters full, and bake at 180 °C for 30 to 35 minutes.