
- aggiungiamo i gherigli di noci ( che sono stati prima infornati per un paio di minuti nel forno molto caldo e poi macinati / triturati ) e la cannella o la vaniglia secondo il vostro gusto.
- poi lo zucchero e giriamo con uno cucchiaio in legno per un paio di minuti, tempo in quale lo zucchero si sta caramellando poco.
in romana:
La macaroanele sau taitei fierte in apa sarata, scurse si racite se adauga :
- intr-o tigaie adaugam unt ( sau margarina) topite si pesmet si lasam citeva minute la foc mic.
- adaugam miezul de nuca ( care a fost mai intii copt/ incalzit la cuptor pentru citeva minute la foc mare si apoi macinata ) si scortisoara sau vanilia dupa gust.
in romana:
La macaroanele sau taitei fierte in apa sarata, scurse si racite se adauga :
- intr-o tigaie adaugam unt ( sau margarina) topite si pesmet si lasam citeva minute la foc mic.
- adaugam miezul de nuca ( care a fost mai intii copt/ incalzit la cuptor pentru citeva minute la foc mare si apoi macinata ) si scortisoara sau vanilia dupa gust.
- adaugam zaharul si amestecam cu o lingura de lemn vreo 2 minute timp in care zaharul se caramelizeaza putin.