
ingredienti per 2:
1/4 di cavolfiore
2 carote
1/2 cipolla rossa
250 ml acqua
sale
succo di 1/4 o 1/2 limone
pepe macinato fresco
aneto fresco
mettiamo a lessare il cavolfiore con le carote mondate e lavate in acqua salata nella pentola a pressione per 7 minuti ( dal fischio ). Lasciamo raffreddarsi poco e frulliamo le verdure con l'acqua di ebollizione. Alla fine aggiungiamo il succo di limone, sale, pepe e aneto.
in romana:
ingrediente pentru 2 portii:
1/4 de conopida
2 morcovi
1/2 ceapa rosie
250 ml apa
sare
zeama de la un sfert sau o jumatate de lamiie
piper macinat proaspat
marar proaspat
punem la fiert conopida, ceapa si morcovii curatate si spalate, in oala sub presiune in apa cu sare pt cca 7 minute (de cind fluiera ). Lasam sa se raceasca putin si mixam cu mixerul vertical sau in blender impreuna cu apa in care au fiert. Apoi adaugam zeama de lamiie, sare, piper si marar la sfirsit.
1/4 di cavolfiore
2 carote
1/2 cipolla rossa
250 ml acqua
sale
succo di 1/4 o 1/2 limone
pepe macinato fresco
aneto fresco
mettiamo a lessare il cavolfiore con le carote mondate e lavate in acqua salata nella pentola a pressione per 7 minuti ( dal fischio ). Lasciamo raffreddarsi poco e frulliamo le verdure con l'acqua di ebollizione. Alla fine aggiungiamo il succo di limone, sale, pepe e aneto.
in romana:
ingrediente pentru 2 portii:
1/4 de conopida
2 morcovi
1/2 ceapa rosie
250 ml apa
sare
zeama de la un sfert sau o jumatate de lamiie
piper macinat proaspat
marar proaspat
punem la fiert conopida, ceapa si morcovii curatate si spalate, in oala sub presiune in apa cu sare pt cca 7 minute (de cind fluiera ). Lasam sa se raceasca putin si mixam cu mixerul vertical sau in blender impreuna cu apa in care au fiert. Apoi adaugam zeama de lamiie, sare, piper si marar la sfirsit.
english
Ingredients for 2 people:
1/4 cauliflower
2 carrots
1/2 red onion
250 ml water
salt
juice of 1/4 to 1/2 lemon
freshly ground pepper
fresh dill
We boil the cauliflower and the cleaned, washed carrots in salted water in a pressure cooker for 7 minutes (from the whistle). Let them cool slightly and blend the vegetables together with the cooking water. Finally, add the lemon juice, salt, pepper and dill.