
100 gr riso
wurstel
peperone (rosso e verde)
pomodorini
olive
formaggio feta ( il mio era a cubetti sott'olio )
uova sode ( ho usato queste )
sale, pepe, olio
ho fatto bollire l'acqua con sale ( andava bene anche poco dado di brodo), ho aggiunto il riso, coperto con il coperchio, spegnere la fiamma e coprire la pentola con uno canavaccio. Ho lasciato cosi per 10 minuti o forse di più .. a volte aprivo, mescolavo con un cucchiaio e guardavo quanto è gonfio il chicco di riso Quando era come volevo, l'ho scolato e passato sotto l'acqua fredda per fermare la cottura. Aggiunto gli altri ingredienti e l'insalata e pronta
wurstel
peperone (rosso e verde)
pomodorini
olive
formaggio feta ( il mio era a cubetti sott'olio )
uova sode ( ho usato queste )
sale, pepe, olio
ho fatto bollire l'acqua con sale ( andava bene anche poco dado di brodo), ho aggiunto il riso, coperto con il coperchio, spegnere la fiamma e coprire la pentola con uno canavaccio. Ho lasciato cosi per 10 minuti o forse di più .. a volte aprivo, mescolavo con un cucchiaio e guardavo quanto è gonfio il chicco di riso Quando era come volevo, l'ho scolato e passato sotto l'acqua fredda per fermare la cottura. Aggiunto gli altri ingredienti e l'insalata e pronta
in romana
100 gr orez
cremvurst
ardei gras ( rosu si verde)
rosii mici
masline
brinza ( am folosit cuburi de feta tinute in ulei)
oua fierte ( eu le-am folosit pe acestea)
sare, piper, ulei
am fiert apa cu sare, iar cind a inceput sa clocoteasca am adaugat orezul, am amestecat o data, am acoperit cu capac, stins flacara la aragaz si acoperit oala cu un servet de bucatarie. Am lasat vreo 10 minute dupa care am mai verificat, ridicam capacul, amestecam "o tura" si verificam cit s-a umflat boaba de orez, cind era umflata dupa gustul meu am rasturnat totul in sita si am trecut sub jet de apa rece ca sa opresc procesul de coacere al orezului.
Am adaugat restul ingredientelor . Si salata e gata
english
100 g rice, wurstel, red and green bell pepper, cherry tomatoes, olives, feta cheese (mine was cubed and in oil), hard-boiled eggs (these are the ones I used), salt, pepper, and oil. I boiled salted water (a little stock cube would have worked too), added the rice, covered the pot with a lid, turned off the heat, and wrapped the pot with a kitchen towel. I left it like that for about 10 minutes or a bit more, occasionally opening it, stirring with a spoon, and checking how much the rice grains had swollen. When they were as I wanted, I drained the rice and rinsed it under cold water to stop the cooking. Then I added all the other ingredients, and the salad was ready.