ingredienti:
- arance
- barbabietola
- sale
- pepe
- olio
se volete anche una cipolla a fette sottile
le arance tagliate "a vivo "
la barbabietola cotta e sbucciata, tagliata a fette sottili o grattugiata
condite con sale, pepe e olio
in romana :
- portocale
- sfecla rosie
- sare
- piper
- ulei
daca doriti puteti adauga si ceapa taiata subtire
- portocalele curatate de coaja cu cutitul ca un mar, apoi taiem cu un cutit ascutit in stinga si in dreapta fiecarei felii ca sa scoatem doar miezul feliei de portocala fara pielite.
- sfecla rosie fiarta pina cind intra furculita in ea sau coapta in cuptor sau la aburi si apoi curatat de coaja si taiata felii subtiri sau rasa pe razatoarea mare
- amestecam totul si condimentam cu sare, piper si ulei
- arance
- barbabietola
- sale
- pepe
- olio
se volete anche una cipolla a fette sottile
le arance tagliate "a vivo "
la barbabietola cotta e sbucciata, tagliata a fette sottili o grattugiata
condite con sale, pepe e olio
in romana :
- portocale
- sfecla rosie
- sare
- piper
- ulei
daca doriti puteti adauga si ceapa taiata subtire
- portocalele curatate de coaja cu cutitul ca un mar, apoi taiem cu un cutit ascutit in stinga si in dreapta fiecarei felii ca sa scoatem doar miezul feliei de portocala fara pielite.
- sfecla rosie fiarta pina cind intra furculita in ea sau coapta in cuptor sau la aburi si apoi curatat de coaja si taiata felii subtiri sau rasa pe razatoarea mare
- amestecam totul si condimentam cu sare, piper si ulei